Kauppa

Sukuseura myy sukuvaakuna-aiheisia tuotteita, joita sukuseuran jäsenet voivat tilata. Tilaukset hoitaa Marja-Leena Puittinen, puh. 0408381402.

Pinssi

Kangasmerkki

2,00 €/ kpl + postikulut

Brodeeratussa kangasmerkissä on kuvattuna vaakunan kilpikuvio. Sen voi silittää kankaaseen, esim. paitaan. Merkin koko 7x6 cm. Hinta 8e/kpl + postikulut. Kangasmerkki mahtuu näppärästi kirjekuoreen, joten postikulut jäävät pienensorttisiksi useidenkin merkkien tilauksessa.

Pöytästandaari (pöytäviiri)

Isännänviiri

Isännänviirin materiaali on lippukangasta, koko 50x400 senttiä. Viirissä on kuvattu vaakunan kilpikuvio. Viirin hinta on 90e + postikulut. Viirit toimitetaan valmistajalta 5 kpl erissä.

Isännänviiri on useimmiten tangossa n. puoli vuotta kesäaikaan, joten viirin lasketaan kestävän 2-3 vuotta. Viirin kestoon vaikuttavat tietenkin myös materiaalit ja painovärit. Nykyään painovärit eivät sisällä niin kovia aineita kuin ennen joten ne kestävät hiukan vähemmän valossa, kuin kymmenen vuotta sitten. Tangon paikka vaikuttaa myöskin. Tuulinen paikka rasittaa viirin päätä erityisesti, mutta myös se, jos rakennuksen lähellä on rakenteita tai kasvillisuutta, mihin viiri saattaa liehuessaan hetkittäin osua. Viiriin saa halutessaan tuplaompeleen viirin päähän mikä vähentää rispaantumisriskiä.

Tarra

Viirissä on painettu kuva koko sukuvaakunasta. Viirin materiaali on polyesterisatiinia. Hinta 60 e + postikulut. Hintaan sisältyy marmorijalusta, messinkitanko, tupsut ja kannatin. Toimitetaan valmistajalta 10 kpl erissä.

Hopeiset kalvosinnapit

Tarrassa on kuvattuna sukuvaakuna. Saatavana valkealla ja läpinäkyvällä pohjalla. Tarran koko 5.5x7cm. Hinta 2e/kpl.

Vaakunataulu

Hopeinen rannerengas

Hopeakoruissa esiintyy vaakunan kilpikuvio.

Vaakuntaulussa on kuva sukuvaakunasta. Kehykset ja lasi sisältyvät hintaan. Hinta 70 e + postikulut.